Na temeljih tradicije v poslovni model prihodnosti

Na Kongresu Zadružne zveze Slovenije (ZZS), ki je pod naslovom Na temeljih tradicije v poslovni model prihodnosti potekal 9. junija 2021 na Brdu, so se zadružniki posvetili nujno potrebnemu koraku digitalizacije zadrug.

Ta korak, ki ga narekujejo tako vzori zadružništva iz tujine kot smernice EU na področju digitalne transformacije, predvsem pa potreba po še večji konkurenčnosti zadrug, je v nekaterih zadrugah že v teku, večina njih pa se, kot kažejo rezultati zadnje raziskave, s tem šele začenja spopadati.

Zadružna zveza je predstavila vizijo transformacije, ki temelji na zasledovanju pobud zadrug članic, prepoznavanju njihovih potreb in postopnem razvoju glede na trenutno stanje v zadrugah.

Spodaj si lahko ogledate video reportažo ali pa si prenesete program kongresa ZZS 2021 in gradiva predavateljev.

Oglejte si tudi

jun.
09
2022

Predstavitev ponudbe zadrug »Zadruge v mestu«

V času Kongresa Zadružne zveze Slovenije, ki je 9. junija 2022 potekal v Grand hotelu Union v Ljubljani, je bil prebivalcem Ljubljane, turistom in udeležencem kongresa na voljo spremljajoči dogodek »Zadruge v mestu«, kjer je potekala predstavitev Zadružne zveze Slovenije skupaj s svojimi zadrugami članicami in njihovo ponudbo.

Preberi več